2011. augusztus 24., szerda

Új külső, de "értelmes" bejegyzés csak hétvégétől...

Hát igen, a címben a bejegyzés lényege... szal a pótvizsgámig itt továbbra sem történik semmi (vagy ha igen, az nem az én művem...) tudom, hogy azt ígértem, hogy nyáron hű-de-durván jó adag bejegyzés jön, de ha írás helyett tanulhatna is valaki (és kéne is) akkor a masszív bűntudattól nehéz rendesen írni...
Ma eszembe jutott, hogy kipróbálom itt háttérként az egyik fotót, amit egy régi pesti lakás lépcsőházában csináltam valamivel éjfél után... vakuval. Ehhez persze át kellett állítani a sablont, és a színek teljesen megváltoztak, az eredeti verzióra állítgatni őket meg nem volt kedvem, szal most lényegesen kevesebb szín van, és kellemesen nyomasztóra állítottam az egészet.
Ha valakinek ez nem jön be, úgy érzi, az oldal képi világától viszketni kezd a kisagya, vagy a háziállatai meg akarják támadni a képernyőt, stb. ja, és még van egy olyan opció, hogy unalmas, és tipikus (mert valóban, a legtöbb horroros oldal hasonlóan néz ki...), és az illető szerin az előző jobban nézett ki, akkor jelezze, és visszaáll a régi verzió... kivéve a betűk, mert azok túl jók (bár enyhén fantasy-szerepjátékosak, de még ez is rendben van...)

Amúgy ha valaki nem tudja/nem emlékszik, így nézett ki korábban:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése