2011. november 7., hétfő

Sooook-sok megjegyezni és bejelenteni való

Igazából most a délutáni töri OKTV-re kéne átnéznem a dolgokat, de már majdnem elegem van belőle... (amúgy tök jó dolog, aki teheti menjen rá meg minden, végülis honnan máshonnan tudna meg valaki olyat, ha pl. egy nap valamelyik haverod azzal jön, hogy menj vele nyári táborra, ahol a középkori módszerekkel gyakoroljátok a bőrcserzés mesterségét, baromira el kell kerülni az illetőt, nagyon messzire....)

Először is pár napja készült egy új blog, amit az a gyerek vezet aki ezen az oldalon eddig F.-el volt jelölve. Szóval F. mostantól Roslin, és itten van van a blogjának linkje, olvassátok!

Ez után a bejegyzés után jön még egy zenés, és utána jönnek az animések, úgy tervezem, hogy ezen a héten nagyobb tömbökben minden animét végigveszek, de erről majd akkor bővebben (amúgy estére várható YAS, igen, a rövidítés baromi hülyén néz ki...)

Filmekről azért nincs írás, mert a szerencsétlen gépem mindentől meghal... attól még persze igyekszem megoldani a dolgot, de még egy darabig nem valószínű, hogy lesz filmismertető.... vagyis hogy lehet, hogy lesz, csak a módját kell megtalálnom... ok, lesz kb. jövő hétre, ha nem is a saját gépemen, akkor a nővéremén írom (ez valami végső terv, nem szívesen megyek a gépe közelébe)...ööö... de jó, hogy most tök feleslegesen leírtam az egész gondolatmenetem... ha ennyire kretén bejegyzések vannak, azok azt jelentik, hogy az előtte lévő pár napban nem aludtam... nem ígérem, hogy nem lesznek később ilyenek (@)_(¤)...ez a fej nagyon idegbetegnek néz ki...

1 megjegyzés:

  1. Soha többé nem jelentkeznék töri Oktv-re... De az igaz, hogy tényleg hasznos, főleg az érettségizőknek :) Hajrá Somorej!!!

    VálaszTörlés