2011. október 24., hétfő

Egy újabb éjszakai játék szabályai (The midnight game)

Mához egy hétre lesz halloween, a visszaszámláláshoz pedig gondoltam jól jönne egy-két olyan bejegyzés, ami persze az ijesztőbb témák mellett marad, de inkább ismeretterjesztő jellegű... majd lesz filmismertető is, meg mindenféle más dolog is, de ezek most érdekesebbnek tűnnek...

Ezeket nem én találtam ki, csak lefordítottam magyarra, az eredeti verzió megtalálható a creepypasta.com-on, vagy a wikipedián. (Mondjuk ezt majd úgyis minden ilyen bejegyzés elején ki fogom jelenteni, eszem ágában nincs mások írását lenyúlni, és sajátként menőzni vele, ha valahonnan lefordítok magyarra vmit, és ide fölrakom, akkor azt főleg azért teszem, mert jó lenne ha többen tudnának róla/érdekesnek találom.) Szóval a lényeg: fogalmam sincs, ki írta, a következő írás a creepypastáról származik, nem saját agyból van, én csak lefordítottam!!! Ja, és a fentebb említett oldalt érdemes olvasgatni, mert rengeteg érdekes/ijesztő történet és egyéb dolog van rajta... ez egy jó hely a neten (főleg, ha valakinek nem probléma az angol).

------------------------------------

Ez egy a már korábban közölt hitori kakurenbo játékhoz hasonló dolog, és ahogy ott is írottam vala, most is megírom, hogy ha valaki van akkora idióta, hogy ilyen dolgokkal szórakozzon, én semmiféle felelősséget nem vállalok mások mentális egészsége megromlásának esetén, SEMMIKÉPP sem ajánlom SENKINEK sem, hogy bármit is megidézzen a házába, majd az éjszaka közepén az elől rohangáljon össze-vissza, egyrészt, mert sosem lehet teljesen kiszámítani, hogy mi lesz a vége, másrészt mert kreténség...

-------------------------------------

Az éjféli játék

"Az éjféli játék" egy régi pogány rituálé, amit főleg büntetésként alkalmaztak azokon, akik megszegték az adott pogány vallás szabályait. Bár főleg elijesztő módszerként használták az embereken, hogy azok engedelmeskedjenek az istenüknek, attól még elég nagy esélyük van a halálra azoknak, akik az "Éjféli játékot" játsszák, és még nagyobb esély a maradandó mentális sérülésre. Erősen ajánlott, hogy NE JÁTSZD AZ ÉJFÉLI JÁTÉKOT!

De annak a néhány embernek, akik borzongásra vágynak, vagy sötét rituálék után kutatnak, íme egy egyszerű útmutató, hogyan játszhatják. Játszd saját felelősségre...

Útmutató

Előkészületek:
Pontosan éjjel 12:00-kor kell megkezdeni a rituálét, másképp nemfog működni.
Szükséges felszerelés:
  • gyertya
  • fa ajtó
  • legalább egy csepp a saját véredből
  • egy darab papír
  • gyufa vagy öngyújtó
Ha több játékos van, mindenkinek saját felszerelés kell, és mindenkinek külön-külön kell előadnia a szertartást.

Első lépés:
Írd le az egész neved (vezeték, kereszt majd harmadik név) a papírdarabra, és csöppents rá legalább egy cseppet a saját véredből, hagyd, hogy beivódjon a papírba.

Második lépés:
Olts le minden fényforrást a lakásban. Menj a bejárati ajtóhoz (aminek mindenképp fából kell lennie), és helyezd el előtte a papírt, amin a neved áll. Fogd a gyertyát, gyújtsd meg azt, és rakd a papírra, amin a neved van

Harmadik lépés:
Kopogj az ajtódon 22-szer (az utolsó koppanásnak pontosan éjjel 12:00-kor kell lennie), nyisd ki az ajtót majd fújd el a gyertyát és csukd be az ajtót. Most engedted be az "Éjfélembert" a házadba.

Negyedik lépés:
Azonnal gyújtsd újra a gyertyád.

Itt kezdődik el a játék. Ezután már a koromsötét házadban kell bujkálnod egy égő gyertyával a kezedben.
A cél az, hogy mindenképp elkerüld az Éjfélembert egészen 03:33 óráig. Ha bármikor kialszik a gyertyád, az azt jelenti, hogy az Éjfélember a közeledben van, és a következő 10 másodpercen belül újra kell gyújtanod a gyertyádat.
Ha nem sikerül a gyertyát újragyújtani, azonnal vedd körbe magad sóval (rajzolj magad köré egy kört sóból...).
Ha mindkét alkalommal sikertelenül jársz, az Éjfélember egészen 03:33-ig fog neked hallucinációkat okozni a legszörnyűbb félelmeidről.
Ha sikerül a gyertya újragyújtása, folytathatod a játékot.
Ha sikerül sóból kört rajzolnod magad köré, 03:33-ig ott kell a körben maradnod.
A játékot 03:33-ig kell játszanod anélkül, hogy az Éjfélember megtámadna, vagy hogy a sókörben kényszerülnél maradni ahhoz, hogy megnyerd az Éjféli Játékot. Az Éjfélember 03:33-kor távozik, és te biztonságban folytathatod a napodat.


Kiegészítés:
Annak előjele, hogy az Éjfélember a közeledben van a hirtelen hőmérséklet csökkenés, ha egy tiszta fekete emberalakot látsz a sötétségben, halk suttogást hallasz meghatározhatatlan irányból. Ha ezen dolgok bármelyikét tapasztalod, tanácsos elhagynod az adott helyet, hogy elkerüld az Éjfélembert.

Egy helyben maradni az egész játék alatt csak ahhoz vezethet, hogy az Éjfélember megtaláljon téged, erősen ajánlott, hogy folyamatosan mozogj, amíg tart a játék.


NE olts föl semmilyen fényt az Éjféli Játék alatt.

NE használj elemlámpát az Éjféli Játék alatt.

NE aludj az Éjféli Játék alatt.

NE használd más vérét a neved a saját nevedhez.

NE használd az öngyújtót gyertya helyett, mert nem fog működni.

ÉS SEMMIKÉPP NE kíséreld meg provokálni az Éjfélembert BÁRMILYEN MÓDON.

Ennyi. Jó szórakozást.

7 megjegyzés:

  1. próbáld ki meg látjuk hogyan szórakozol barátom.....

    VálaszTörlés
  2. hülye pöcs ez az egész játék!!! Így van próbáld ki te is kedves cikk író!!

    VálaszTörlés
  3. Nekem tetszik, jól hangzik. :D Tudnál még ilyeneket mondani?

    VálaszTörlés
  4. valaki próbálta már egyébként ?

    VálaszTörlés
  5. Érdekesen hangzik :3
    Ismertetsz majd más játékokat is?

    VálaszTörlés