2012. február 19., vasárnap

hát arról, hogy mivan meg milesz...

Most éppen évekkel ezelőtti matek érettségi feladatokat oldogatnék, ha lenne olyan együttműködő az open office, hogy megnyitná magát a feladatsort.... de neeeeem, miért is tenné, ehelyett újra akarja telepítetni magát... már túl sokáig szórakoztam ezzel eredménytelenül, és olyan ideges vok, hogy hányingerem van, szóval feladtam... ennyi. Már az sem érdekel, ha a tanár holnap a 45 percét arra áldozza, hogy az osztály előtt süssön meg, és fogyasszon el rokokó étkészleten tálalva, miközben míves ezüstkésével vág fel és feltartott kisujjal kritizál...

szóóóval befejezem egy már túl régen megírt és feledékenységből nem közzétett ismertetőt egy nem éppen a legjobb filmről, majd addig fogok nagyon csúnya és gusztustalan horrorfilmeket nézni, amíg olyan fejem nem lesz, hogy holnap ne merjenek belém kötni... ez a terv... ja, és persze akkor a fent említett kategóriás filmekről is gyünni fognak az ismertetők!

(De a szép gondosan összeállított listámon, amin a mostanság készült horrorfilmek szerepelnek még mindig sok a cím, tehát olyanokra is lehet majd számítani... majd.)

Éééés muzikkk:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése