2012. május 2., szerda

Hogy mi lészen az animékkel

Szóval a szavazás eredménye a következő:
3 szavazat érkezett, ebből 2-en úgy gondolják, kezdjek megint írni valamiről, ami érdekel, egy ember szerint meg sajtszósz. Szerencsére a többség nyer (bocsi...), szóval van valami aktuális, amiről mindenképp írni akarok, ami nem más, mint a Mysterious Girlfirend X... méghozzá azért, mert évek óta bírom a mangát (a mangaka elég különleges dolgokat tud összehozni), és tök jó, hogy csináltak belőle animét (emiatt asszem valamivel ismertebb is lesz, többen fognak gyanútlanul belenézni... kíváncsi leszek, mennyien lesznek rosszul tőle GWÁHÁHÁHÁHÁÁÁ!!!)

A másik, mairől írni akarok, már talán hetekkel ezelőtt befejeződött, de még újnak mondható, és a mangájáról már írtam: ez a Mirai Nikki, ami az egyik kedvenc mangám adaptációja.

De mivel van egy kis lelkiismeret furdalásom, amiért ennyi befejezetlen projektet hagyok hátra, ezek mellett egy régebben már megkezdett animét is hozzá veszek, szóval egyszerre kb. 2-3 animéről lesz itten írás, egy újabb és egy régebbi, ez addig lesz így, amíg el nem fogynak a befejezetlenek... (szóval jó sokáig)

Mysterious Girlfriend X trailere: (nem közöl valami sok infót, de a képi világot/grafikát láthatjátok...)



És a Mirai Nikki trailere:



És ami meg túl epic ahhoz, hogy ne folytassam:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése