2012. augusztus 29., szerda

ÚJABB MOKSHATEAMES DOLGOK

Sajnálom, de ez mindig caps lockkal lesz... nemtom miért.

Az újabb mangafordítás is fönt van már pár hete, méghozzá a Level E 1. fejezete, amit az MPD Psychoval felváltva fordítunk. A Level E minden hónap idusa felé jelentkezik újabb fejezetekkel, és jóóó hosszú egy fejezet, jóóó hosszú szövegekkel... de nagyon szórakoztató! (És komolyan, csak az első 1-2 fejezetben van ilyen érzelgős bullshitting...)
A link ahhoz az oldalhoz
Az animének (mert az is van belőle) minden részéről külön írtam még régebben... azt itt találhatjátok.

A másik pedig, hogy megcsináltuk az első magyar feliratozásunkat méghozzá Koji Yamamura Atama Yama c. 10perces animációs filmjéhez! (Mivel még sosem csináltunk ilyet, kb. egész napunkat erre kellett szánnunk, mert egy csomó nehezítő tényező bukkant fel... sztem tök jó lett, és ezek után már azért könnyebben tudunk ilyet is csinálni, úgyhogy lesz még :D) Fönt van az oldalon az is, ott megnézhetitek letöltés nélkül.
Itt a link hozzá

Éééés, ahogy ott vagytok, feltűnhet hogy kezd átalakulni kétnyelvűvé az oldal (nem ez, hanem az!) hogy annak a pár milliárd embernek is lehessen esélye tudni, miről van szó a blogon, akik nem tudnak magyarul de angolul igen és talán odatévednének nagyvéletlenül.


(amióta elkezdtem a Predatorcake-et, azóta gondolkodom azon hogy ezt is kétnyelvűsítsem, de még mindig nem döntöttem... túl sokat pofázok ahhoz, hogy kényelmes legyen mindent kétszer csak más nyelven is leírni... valszeg lesz erről valami szavazós dolog majd)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése