2010. november 11., csütörtök

...0.6

Hétvégére készülök valami cool dologgal (vagyis egy összefoglalós filmismertetős bejegyzéssel), hogy milyen filmekből, azt még én sem tudom (nagyon kedvfüggő), valszeg a Tomie sorozat lesz az, csak hogy a Junji Itos bejegyzés teljes legyen (de az is lehet, hogy nem az lesz... vagy talán mégiscsak az lesz... vagy lehet, hogy inkább más...).
És csak hogy legyen érdemleges információ is ebben a bejegyzésben (már akinek ez új infó...), meg ha már úgyis megemlítettem, készül egy újabb Tomie film-> Tomie Unlimited. 2011-ben fog elvileg megjelenni, Noboru Iguchi rendezésében, akinek mond valamit ez a név, vagy a következő címek pl: Machine Girl, Robo-geisha, akkor az sejtheti, hogy milyen lesz az új filmje... Annyi biztos, hogy itt majd olvashattok róla, miután sikerül megnéznem...

Addig meg lehet mondjuk Joy divisiont meg Radioheadet hallgatni, hogy vidámabban teljenek a napok...

Megj.: Szembesülnöm kellett azzal, hogy a lista a filmekről, amikről írni fogok abban a bejegyzésben irdatlan hosszú, ezért nemtom, mikor lesz kész... majd csak úgy egyik nap fel fog bukkanni... addig a szokásos egyfilmes ismertetők lesznek. (nov. 13.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése