2010. szeptember 30., csütörtök

Valami vicces és ijesztő egyben, ráadásul jó is

A suli kezd "vége van a nyári szünetnek" üzemmódból "kinek kell a magánélet, ha ott van a sok izgalmas tanulnivaló?"-ba váltani, úgyhogy még kiszámíthatatlanabbak lesznek a bejegyzések megjelenései... annyi a biztos, hogy kb. minden hétvégén lesz, amúgy hét közben pedig a sulitól függ... ha lesz, akkor valszeg kedden vagy szerdán... ööö... ha minden igaz, de amikor csak tudok, írok.
A legközelebbi ismertető vagy holnap késő este, vagy szombat reggel/ délelőtt lesz...(ezt most találtam ki, remélem sikerülni fog addigra XD... ja, amúgy most az indie horrorfilmekkel foglalkozom, meg persze ott van még az a sok más, ami beterveztem korábban... túl sok mindent akarok egyszerre, így nem lesz jó...)

És szokásom szerint utoljára hagyom a bejegyzés lényegét:
Mint már említettem, nem nagyon nézek sorozatokat (kivéve a Csendes szörnyetegeket és Bear Grylls műsorait, de azok nem olyan sorozatok...), de mégis van valami, amit majdnem minden nap megnézek. Ez az oldal linklistáján látható Helloween4545 youtube-felhasználónevű brit kölyöké. Pontosabban, amit mindig megnézek, az az, ahogyan végigvisz különböző horrorjátékokat... nem a "gagyibbakat", hanem a "jobbakat". Ez hülyeségnek tűnhet, mert végül is mi érdekes lenne abban, hogy végignézi az ember azt, ahogyan mások játszanak?... Valójában baromi unalmas, és általában értelmetlen, kivéve akkor, ha valamit meg akarunk tudni az adott játékról... De ebben az esetben a játék egy kis része az egésznek, mert a legtöbb ember Helloween miatt nézi azokat a videókat... Az egész baromi szórakoztató (szinte mindenhez vicces kommenteket fűz a játékban, és hajlamos kretén neveket adni a szörnyeknek), de nagyon könnyen függővé lehet válni, úgyhogy csak óvatosan ;).
Erről most azért is írok ennyit, mert 1-2 hete kezdett el játszani az Amnesia: The Dark Descent-el, és... hát, nekem úgy tűnik, eddig ez a legfélelmetesebb játék ami valaha megjelent (az elején még egész nyugis volt, de aztán...)... ezt sok mindenre rászokták mondani, de ez tényleg rohadt félelmetesre sikeredett (nem egyszer lehet olyat olvasni a nézők megjegyzései között, hogy megvették a játékot, de nem mernek játszani vele, vagy abba kellett hagyniuk... tehát ezt nem csak én állítom).
Szóval meg lehet nézni, és csatlakozni lehet a híveihez (akik elég sokan vannak)...

Minden jót!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése