2010. október 31., vasárnap

...0.4

(Mivel folyton azon agyalok, hogy hogyan tudnék kevésbé kretén címet adni az ilyen bejegyzéseknek, ezért mostantól ilyen semmilyen, sorszámozott cím lesz... végül is tökmindegy a cím...)

Először is, jó sokáig elhúzódott a Junji Itos bejegyzésem megírása, de fönt van, úgyhogy éljen, meg minden... ez alatt a bejegyzés alatt olvasható.

Hétfőn voltam a World Press Photo kiállításon, ma van az utolsó nap amikor még látogatható, úgyhogy ha valaki megteheti, menjen el rá, mert elég jó volt (bár volt egy-két olyan kép, aminek én helyezést sem adtam volna, nemhogy első helyet, plusz még hogy körbejárja a világot... mindegy, ez személyes vélemény...) nagyon hatásos képek is voltak ott, egy-kettőt még így egy hét után is tisztán fel tudok idézni... Szóval érdemes megnézni... egy kicsit olyan, mintha az egész világ abban a teremben lenne.

Ja, és a Halloween... hát, ezen az oldalon semmi extra nem lesz, hiszen amúgy is horrorfilmekkel foglalkozik a blog, úgyhogy hülyén jönne ki, ha azt mondanám, hogy "Most pedig következik egy speckó bejegyzés, kizárólag horrorfilmekről!!!"... Jövő héttől pedig őszi szünet, tehát nyilvánvalóan megpróbálok a lehető legtöbbet írni, mert most van időm... Szóval most akkor van is speckó halloweeni nyüzsgés, meg nem is... el lehet dönteni, hogy kinek melyik a szimpatikusabb XD...

Éééés, oldalt lesz szavazási lehetőség (mingyá' megcsinálom), arra kérek minden látogatót, hogy ott válasszon valamit, ugyanis órákat szoktam csesződni a trailerek nézegetésével, hogy vajon mi legyen a következő film, amiről írjak, így pedig legalább lesz valami támpontom, hogy mi érdekli leginkább az embereket... Túl sok az ötletem, és csak így tudok szelektálni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése