2011. január 23., vasárnap

Egy remek hír számomra, az olvasóim számára meg... semleges.

Amikor a Morbid Anatomyn még annak idején megjelent egy cikk az Odditiesről, már akkor tudtam, nincs olyan opció, hogy nem fogom nézni. Sajnos az itthoni Discoveryn nem adják (de még adhatják, és szerintem fogják is, már csak az a kérdés, hogy mikor hozzák be... vagy az is lehet, hogy tévedek...), tehát jópár órás munkámba telt, de megérte, mert sikerült megtalálnom, és mától kezdve masszív függőnek mondhatom magam!!!
Igazából ennek a bejegyzésnek nem az a lényege, hogy az olvasók megtudják, hogy milyen ügyes ember vagyok, ha valamit meg kell találni, hanem az, hogy van ez a sorozat, és ajánlom azok figyelmébe, akik érdeklődnek a fura dolgok iránt, mert itt van minden: több száz éves orvosi kütyük, mumifikálódott macskák, egy tartósítólében úszkáló disznómagzat, koporsók, kényszerzubbonyok, szemgolyómasszírozógép, és még hetekig tarthatna a felsorolás... persze ehhez még jár néhány a boltban dolgozó megszállott ember, meg a talán még náluk is fanatikusabb vendégek.... Ez egy remek műsor!
(Ja, és ha valakinek van kedve, szurkoljon, hogy behozzák a magyar Discoveryre is, mert azért úgy mégiscsak más, meg amúgy sem árt egy kis népszerűség ennek a sorozatnak, mert megérdemli...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése