2011. január 8., szombat

Ugyanide írom, mert felesleges egy újabb bejegyzést szánni erre...
A sz.gép kész, az extradizájnos ablakok hét van rajta, meg úgy kb. az egész új lett, még sok dolgom lesz vele, de már rendesen használható.

Éééés, amit mostanra terveztem, az semmi extra, csak bepótolom az összes eddig tervezett vagy félbehagyott dolgot a listámról (kivéve az animéket, azokat majd vagy nyáron, vagy akkor, amikor bazisok időm lesz... szóval nyáron... vaaagy, ha csak egyet vagy kettőt írok le, akkor végül is lehet, de az még kiderül, hogy tudom-e csinálni, addig is marad a nyár...) ez alatt érthető pl. a Tomie részleg a Junji Itos bejegyzésből, a maradék cyberpunk filmek (de az csak 1-2), azok a 2010-es filmek, amikről azt írtam, hogy írni fogok róluk, és sikerült megnézni őket, meg a hasonlók...
Amúgy azért van ez a kavarás, mert most van kedvem hozzá, és mindig olyan dolgokról írok, amikhez kedvem van, tehát ha valamit későbbre halasztok, akkor az azé' van, mert éppen akkor nincs hozzá kedvem, de attól még később írni fogok róla, nincs elfelejtve.

...............................................................................

ok, a gépem jelenleg félig kómában van, még tart a szerelés(meg persze az anyázás...), apám tangóórára ment, de ahogy visszajön, folytatódik az operáció.... Nemtom, mikorra lesz normális a gép, úgyhogy azt sem tudom, hogy mikorra lesz normális bejegyzés.

(ja, és amit még hétfőn akartam megnézni, azt végül is nem tudtam, úgyhogy az lefújva addig, amíg valahogy meg nem tudom nézni... ööö... ez a mondat mennyire értelmes? mindegy, gyorsan kell írnom, mer' folyton kikapcsol ez az ördögi szerkezet... Hogy mit tervezek, azt még nem fogom elárulni, majd akkor, amikor nem lesz írásidőlimitem... )

ennyi, minden jót!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése