2011. február 10., csütörtök

Anime: Level E - 5. rész

Ennek most semmi köze nem lesz az animéhez...
Úgy döntöttem, hogy idén már nem fogok több 150 oldalnál (sokkal) hosszabb kötelező olvasmányt elolvasni, egyrészt, mert az én memóriámmal tök felesleges, másrészt amíg azokkal szenvedek, rengeteg más igazán jó (legalábbis szerintem jobb) könyvet is el tudnék olvasni, amit valami miatt a sulik soha nem adnának föl kötelezőnek, harmadrészt a legtöbb ilyen mű leegyszerűsítve szinte ugyan olyan, szal gyakorlatilag ha egyet elolvas az ember, valahogy a többinél is lehet tudni, hogy mi van... legalábbis eddig nekem úgy tűnt föl. (Ok, persze a legfontosabbakat el kell olvasni, de azokon már asszem túl vagyunk...)
Tehát mostantól végre olyan könyveket fogok olvasni, amilyeneket tényleg olvasni akarok, éééés majd írni is fogok róluk... nem mindegyikről, inkább főleg olyanokról, amiknek közük van a horrorhoz, vagy valamiért jó megemlíteni őket.

Level E
5. rész: Here come Color ranger!

(Ebben a részben nem történt túl sok olyan dolog, amiről érdemes lenne írni, a lényeg az volt, hogy minél poénosabb dolgok történjenek, de a vicces dolgok leírva úgysem szoktak olyan viccesek lenni... ha valakit érdekel, nézze meg! A kevés szöveg miatt valamivel több a kép...)

A hercegmuksó elrabolt néhány iskoláskölyköt, hogy csak úgy a Power Rangershez hasonló akcióhősöket csináljon belőlük.
Igazából ezt a csapat leglúzerebb gyerekén kívül senki sem élvezi, de csak úgy szabadulhattak, ha beleegyeznek...



A suliban kiderül, hogy a tanáruk egy űrlény, méghozzá nem éppen a rendes fajtából... Mire eljutnak a Föld sorsáért vívott harcig, szokás szerint a történet nem várt fordulatot vesz, és már megint egy irracionális befejezést kapunk.


a BAJUSZ!!! ez a gyerek úgy néz ki, mint egy középkorú exkatona... amúgy sztem max. 13 évesek lehetnek...


...........................................................
Asszem régen nem láttam ekkora kreténséget (jó értelemben... már ha van olyan). Nem hittem volna, hogy át fog csapni ennyire szélsőségesen baromságba az egész (bár valszeg majd lesz valami bonyolultabb történettel rendelkező rész is... legalábbis remélem). Ez nem rossz, sőt, ez tényleg az idén eddig sugárzott animék egyik nagyja, talán mert az igazán karakteres főszereplőkkel rendelkező animék jól szoktak sikerülni...

Ez a rész különösen röhejesre sikerült, ráadásul a következő rész előzeteséből kiderül, hogy folytatódik a Color rangerek története, és ha lehet, még abszurdabb lesz minden... alig várom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése