2011. február 28., hétfő

És már megint egy adag felesleges szöveg...

Kezdem a legfontosabbal...
Aki átallott eddig a képernyő jobb oldalára tekinteni, az már pár napja csodálhatja az ott elhelyezett szavazószerkezetet, amely még azok számára is opciót kínál, akiknek rohadtul nincs kedvük ilyen kérdésekkel csesződni. A szavazás elvileg egy hétig tart, de eddig csak egy szavazat jött (erre számítottam, amúgy annak az 1-nek is nagyon örülök), szal meghosszabbítom szinte korlátlan időre, és addig fogom hosszabbítani, amíg össze nem jön legalább 5 szavazat. Előre is köszönet.

A másik meg igazából nem is olyan fontos mások számára, és a címben szereplő feleslegesség erre utal, csak gondolom megemlítem, mert lehet, hogy ez később még ki fog hatni valamire... ha nem, akkor tényleg felesleges. Annyi az egész, hogy kedd esténként rajziskolába fogok járni, de ez valszeg nem fog semmit sem változtatni a szokásos keddi animés íráson, azok csak úgy jönni fognak a megszokott módon, mintha mi sem történt volna... ennyi.

Éééés, csak mert teljesen random módon eszembe jutott, hogy van két együttes is, akik csináltak olyan számot, aminek a címében benne van, hogy "ice age", de amúgy a témán kívül más közös nincs is bennük... hát végül is ez annyira nem különös.... de a számok jók...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése