2011. február 14., hétfő

Anime: Level E - 6. rész

Hát igen, most hétfőn is tudok írni (kivételesen), csak mert annyira nem számít, ha holnapra nem alszom sokat... meeeert, szerdától SÍSZÜNET!!! Emiatt a következő dolgok fognak történni: holnap nem lesz új bejegyzés, mert a suliból hazaérkezvén azonnal nyugovóra térek, aztán kb. 00:00-kor fölkelek, és annyi horrorfilmet fogok megnézni 24 órán belül, amennyit csak tudok. (Ok, aznap még vannak más dolgaim is, de amikor otthon tartózkodom, biztos, hogy filmet fogok nézni...)
Ezt azért csinálom, mert már nagyon régen terveztem, hogy akarok egy ilyen napot, és elég sok ideje nem néztem semmilyen horrorfilmet... Meg persze azért is, mert itt sem volt már vagy egy hónapja rendes ismertető....
Szal annyi az egész, hogy éjfél után kb. 3 óránként majd fel fognak bukkanni itt az újabb ismertetők, (ha később kezdem, akkor az azt jelenti, hogy nem keltem fel időben...) és ha valaki unatkozik, néha elnézhet ide, és olvasgathat... ennyi.

Level E
6. rész: Dancing in the trap!!!

A kölykök elutaznak, hogy megszerezzenek egy kulcsot egy szörnyű veszedelmes alaktól, aki nem más, mint Craft, az egyik küldött a Muksó alattvalói közül, aki még anno a földre jött, mert akkor úgy volt még, hogy a herceg bajban van.



Persze erről az akcióról Craft semmit sem tud, egy félreeső kertes házban éldegél nyugodtan, és kertészkedik...
Sikerül megszerezni a kulcsot, ami arra kell, hogy leszedhessék az átváltozós karkötőjüket a kölykök, 2 kivételével mindegyik le is veszi.



Azonban egy reggel az iskolájukból hirtelen eltűnnek, és egy fura bolygóra teleportálódnak, ahol a Muksó újabb kretén játéka várja őket. Egy RPG kreátorba kerültek, és feladványokat kell megoldaniuk, meg szörnyekkel kell megküzdeniük... csak úgy.
...................................................
A történet folytatása lesz a következő részben, és nagyon várjuk. Amúgy már korábban írtam, a cselekmény nem olyan vérszegény, mint ahogyan én azt leírom, csak sok mindent kihagyok, mert jobb, ha nem írom le a poénos dolgokat, inkább meghagyom a meglepetést azoknak, akiket érdekel ez az anime.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése