2011. március 22., kedd

Anime: Level E - 11.rész

Ma még asszem jön egy ismertető, vagy valamilyen sorozatos írás (Vagy a Masters of horror, vagy ha találok valami nagyon jót/érdekeset, akkor az... mert a M.o.h. végül is nem olyan rossz, de jó sem, és ha csak max. 1-2 órám van, hogy egy nap megnézzek valamit és írjak is róla, akkor már inkább olyan dolgot keresek, ami jobb a közepesnél... ha sok időm van, nem zavar annyira, ha kevésbé jó filmet/sorozatot nézek...) Éééés, elkezdek megint összeírni néhány szerintem olvasásra érdemes képregényt/mangát, és valamikor a héten lesz egy az előzőhöz hasonló formájú írás is... most végre valamennyire nyugalom van a suli körül, szal több időm lesz az ilyen dolgokra.

Level E
11. rész: Field of dreams!



Yukitaka a baseballcsapatával éppen egy meccsre tartott, amikor a busz csak úgy eltűnt...
Ezt az egyik disconiai baseballrajongó látta, és azonnal értesítette a Muksó küldöttjeit. Azok azt mondták, hogy valszeg véletlenül egy párhuzamos dimenzióba teleportálhattak.



A csapat a Koshien stadionban van, csakhogy az egész teljesen kihalt, és a környékről sem szűrődnek be zajok, mintha egy sivatag közepén lenne a stadion... Ééééés, csak úgy random feltűnik a muksó is (aki eddig a csomagtartóban bújt meg), mivel ezúttal nem ő kavart be, próbál segíteni a többieknek.



Majd az is kiderül, hogy a helyszín igazából valakinek a tudatalattijában van, és az illető 2 különböző baseballal kapcsolatos épület képét (vagyis amennyit a tévében mutattak róla) ollózta össze...

...............................................................
Tehát megint itt vannak az anime elejéről a főszereplőnek hitt emberek, és ez asszem már a végéig így lesz...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése