2011. március 27., vasárnap

Néhány népszerű oldal népszerűsítése, pár szó arról, ami már régen megtörtént, és ehhez hasonló rendkívül érdekfeszítő dolgokat tartalmazó bejegyzés

Kezdem azzal, amiről már napokkal korábban kellett volna írnom, csak elmaradt... Szal péntek este voltam a Kino moziban, mer' európai horror/pornó (külön-külön) rövidfilmeket vetítettek. Érdekes volt, nem lenne rossz, ha rendszeressé tennék, és legalább évente lennének ilyen vetítések... legalábbis sztem.

Éééés, most az érdekesebb (annyira azért nem...) dolgok:
Viszonylag szkeptikus embernek számítok, de attól még baromi sokat foglalkozom a paranormális cuccokkal, mert szórakoztat... Van néhány oldal, ahol lehet ilyen témával kapcsolatban történeteket/infókat/képeket/híreket és egyebeket találni, gondoltam megosztom veletek, hátha érdekel valakit a dolog. (Minden oldal angolul van ezek közül... )
  • Az egyik legalapvetőbb hely, ahol körbe lehet nézni ilyen téren, az a 4chan paranormális részlege. Ha valaki nem ismeri a fórumot, kissé kaotikusnak találhatja, de a rengeteg szutyok közt néha nagyon hasznos dolgokra lehet bukkanni... És ez a szöveg pont oda irányít.

  • A Saya in underworld nevű blogon egy japán csaj ír ilyen témákról, főleg rövidebb, horrorisztikus történetek vannak, angolra fordítva. (Itt megtalálható a hitori kakurenbos írás is, nagyjából ugyan azt tartalmazza, bár nem innen vettem... )

  • A Paranoid newson a legfrissebb paranormális jelenségekkel kapcsolatos hírekhez lehet hozzájutni, ééés, persze rengeteg összeesküvés-elmélethez is!

  • A youtube-on 2 olyan csatorna is van, ahol valaki fura helyzetbe kerül, és lefilmezi a dolgokat maga körül. Az egyik ilyen Louise Paxton, egy csaj, aki új házba költözik, és csak úgy videókat készít a hétköznapi történésekről, hogy azt megossza mindenkivel (videoblog...), nem sokkal később viszont rájön, hogy valaki figyeli őt, egy szellem csesztetni kezdi, ő maga kiakad és hasonlók... az utolsó videót 3 éve raktál fel, azóta semmi, mer' egy barátja azt mondja, a csaj eltűnt... amúgy a videók meglepően realisztikusak, Louise viselkedése hihető, és hát emiatt néhol elég ijesztő is a dolog...
    A másik meg Marble Hornets, Egy fickó az ezen címre hallgató filmet készíti, amikor valaki követni kezdi, és a fickónak nyoma veszik, és egy haverja elhatározza, hogy megkeresi őt, nyomozni kezd, őt is követni kezdik, talál egy rakás nyomot, és kezd bekattanni... Itt random időközönként vannak újabb videók, az utolsó 3 napja lett feltöltve, de volt olyan is, hogy hónapok teltek el 2 videó között... ez nekem nem tűnik olyan hihetőnek, mint a LP, de a története összetettebb, és izgalmasabb... elég jól ki van találva.
Asszem ennyi, ezeket a linkeket majd kirakom a blog linkgyűjteményei közé is... ja, és ha valakit érdekel a Dead Space 2, mégnézheti, ahogy Helloween4545 végigviszi... még nem láttam nála szórakoztatóbb játékost a youtube-on... valszeg nem is fogok.

Minden jót!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése