2011. április 1., péntek

Anime: Level E - 12.rész

Először is, BOLDOG ÁPRILIS 1-ÉT! (Annak ellenére, hogy ma semmi ehhez köthető dolog nem történt velem, és ha a suli folyosóján valami csaj fel nem visít a hátam mögött, hogy "Jé, ma van április 1-e!", akkor nem is tűnt volna fel...)

Másodszor meg éljen a hétvége, és a Deadman wonderland trailer, ami tegnap óta szivárog fel a youtube-ra, és pár mondattal lejjebb meg is tekinthetitek... Nem árul el túl sok információt, de az nem is baj, a karakterek egész jól néznek ki (vagyis olyanok, mint a mangában), a szinkronhang is rendben van (már amit lehet hallani belőle), már csak azért kell imádkozni, hogy ne cenzúrázzák/vágják ki a véresebb részeket... És még egyszer, kezdés április 16-án!


................................................................

Level E
12. rész: Half moon...!


A befejező részek a muksó családi drámájának lettek szentelve...
A muksó Yukitakánál keres búvóhelyet, a Földre érkezett menyasszonya és öccse elől, akik érte jöttek.



A muksónak semmi kedve megnősülni és királynak állni, ezért megtesz mindent, hogy az öccsére passzolja a rangot és a nőt. (És így mindenki jobban járna...)



Persze a muksó emberei is tudják azt, hogy ha a muksó király lesz, az a világ végét jelentené, ezért segítenek a szökésben...
...............................................................
Miután eléggé epizodikus jellegű a történet, félő volt, hogy az utolsó részeket nem fogják tudni olyan kimagaslóan izgalmasnak/jónak/viccesnek megcsinálni, ugyan olyan lesz, mint a többi, és kész... De szerencsére nem így lett, a befejezés első fele nagyon jól sikerült, már látszik a célvonal, az emberek lélegzetvisszafojtva figyelnek... és egészen hétfőig így is maradnak.
Amúgy sztem jó húzás volt a végére valami "személyesebbet" adni a muksóról, hiszen ő az egyetlen olyan szereplő, aki végig jelen van az animében...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése