2011. április 6., szerda

Anime: Level E - 13. rész (VÉGE)

Level E
13. rész: Full moon...!



Sajnos a muksó küldöttjei közül egy kémnek bizonyult...



Ééééés, az is kiderült, hogy az üldözők nem is azok, akiknek vallják magukat, a menyasszony bolygójáról érkeztek, hogy kivívják a függetlenségüket...



Minden egy még nagyobb, hatszázezerszeres kavarásba megy át, hogy aztán a végén...

............................................................
Ezt a befejezést.... Nagyon ki lett találva.
Ez egy remek anime volt, és annak ellenére, hogy nem válaszolja meg a világegyetem égető kérdéseit, baromi eredeti, és a poénok tényleg viccesek benne. Hát ennyi... remélem, sikerült felkelteni iránta az érdeklődést, nagyon ajánlom megtekintésre, szerintem bárkit el tud szórakoztatni ez az anime.
Tehát egy jól sikerült dolog ez... hiányozni fog, de ha elég népszerű lesz, talán folytatják... ha igen, akkor itt majd olvashattok róla.

Ja, és amúgy itt van a trailerje, amit még az első Level E-s bejegyzésnél kellett volna megmutatnom, csak tök jól elfelejtettem...

2 megjegyzés:

  1. Hát, nemtom, a folytatás mennyire lenne olyan, mint ez a 13 rész, mert ezek, amennyit láttam belőlük, teljesen a mangát követik, annak meg kb ugyanitt vége van.

    VálaszTörlés
  2. Az igaz, de annyira nem volt összefüggő története az egésznek, hogy ne lehessen valahogy folytatni, meg ha egy anime baromi népszerű, valahogy mindig megoldják, hogy legyen folytatás (pl. Higurashi, vagy a Sayonara zetsubo sensei)... Bár a manga elég régi, és a mangaka is híres, lehet, hogy békén hagyják a dolgot... Majd kiderül.

    VálaszTörlés