2010. július 18., vasárnap

BEJELENTÉS (hatásvadász cím -.-...)

Hol is kezdjem...
Ma nincs ismertető, lehet, hogy holnap sem lesz (most elugrok a felém repülő paradicsomok elől...), de nem azért, hogy lazsáljak, hanem, mert úgy tervezem, hogy a Ju-on-ról fogok írni (Az amcsi remake-et nem láttam, de nem is érdekel... általában nem vagyok jóban a remake-ekkel..., tehát értelemszerűen a japán, eredeti verzióról fogok írni) És hogy miért fog nekem ez ilyen sokáig tartani? Hát azért, mert végig veszem 1998-tól mostanáig az összes részt! Nnna, hát ez van... Valszeg mindenki ismeri már a történetet, de akkor is meg akarom csinálni, egyébként is, az eredetit még mindig háttérbe szorítja a remake, ami nagyon nem ér... (Egyébként a másik ilyen tervem a szintén japán Guinea pig sorozat, de azt majd később... meg ha van amiből ugyanígy több rész is kijött, azokról szintén egy kupacban fogok írni.)
És még valami: Nyugodtan hozzá lehet szólni a bejegyzésekhez (nem hiszem, hogy csak én láttam azokat a filmeket, amikről írok...), lehet akár javaslatokat is tenni, hogy miről írjak, ha az a film illik az oldal témájához, és szívesen látnátok róla egy ismertetőt. Tudom, hogy hülyén jön ki, hogy erre utasítom az embereket, de visszajelzés nélkül nem nagyon tudok fejlődni, és azt sem tudom, hogy jól csinálom-e azt, amit csinálok... (Bár lehet, hogy azért nem kapok hozzászólást, mert nincs is rendszeres olvasóm... nemtom.)
Ok, lehet, hogy nem kéne máris nyafognom, hiszen még csak kb. 2 hónapja írom a blogot... mindegy.
Most ennyi, és asszem a következő héten pedig inkább olyan filmekről fogok írni, amik nem esnek a horror kategóriába, mert elég rendesen összegyűlt egy csomó olyan film a "megnézendők listámon".
Továbbra is minden jót!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése