2010. július 30., péntek

Egy újabb hülyeség, amit most találtam ki...

De ennek több funkciója is van... az egyik az, hogy nagyjából tudni lehet így, hogy mikor milyen fajta bejegyzésre lehet számítani. A másik pedig az, hogy így tudni fogom, hogy mihez igazodjak... (Persze nem hiszem, hogy túl sokáig fogom ezt így csinálni, de most még úgy gondolom, hogy kell valamilyen rendszer...).
........Éééés, ezek után, hogy senkinek fogalma sincs, hogy mi van, és mit akarok ezzel az egésszel, elárulom terveimet:
Témát osztok a hét napjaira:
  • Hétfőtől szerdáig horrorfilm ismertetők lesznek.
  • Csütörtökön vagy egy képregényről (főleg mangáról) vagy egy könyvről vagy egy együttesről, vagy valami másról fogok írni.
  • Pénteken a nem horror filmekről lesznek ismertetők.
  • Szombaton animékrők írok (azon a napon több anime egy bizonyos epizódját fogom leírni).
  • Vasárnap pedig az animés naphoz hasonlóan, de sorozatokról írok majd.
De ha aznap éppen valami másról is akarok írni, értelemszerűen arról is írok, de az aznapi témát nem fogom elhanyagolni, úgyhogy akkor több bejegyzés is lehet egy nap...
Előfordulhat, hogy valamiért kihagyok egy (vagy több) napot, abban az esetben, ha tudom, a legközelebbi bejegyzéskor pótolom a lemaradást.

Tehát ez van most, ha nem tetszik, kérem jelezni! (Ezt most komolyan gondolom, ha valaki szokta olvasni a blogom, de ez nem jön be neki, akkor írja meg, és figyelembe veszem azt is...)

És egy újabb kép azoknak, akik könyvet is csak a képek miatt vesznek a kezükbe:
Igen, ez az anime is közte lesz azoknak amikről írni fogok...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése