2010. december 4., szombat

Ééééés, a szavazás eredménye...

Több mint egy hónapig lehetett választani különböző kategóriák közül, hogy milyen filmekről legyen ismertető a következő hetekben. (Amúgy bármikor jöhetnek olyan kérések, hogy pl.: "Hé, írjámá olyan filmről, amiben egy csaj a fejéhez illesztett levágott kezekből készült propellerrel repül!"... vagy szinte bármilyen javaslat jöhet, hogy milyen műfajú, nemzetiségű, témájú, stb. filmekről akartok olvasni. (Ja, és amit példaként írtam, olyan van, és hamarosan írni is fogok róla ;)))
Az eredmény számomra elég meglepő volt, ugyanis azt hittem, hogy már kezd elegük lenni az embereknek az ázsiai horrorismertetőkből (igyekszem valami egyensúlyt fönntartani a japán és az amcsi filmek között, de ez néha rendesen felborul...), és volt egy pár olyan opció, aminél szinte biztos voltam abban, hogy azokra jönni fog szavazat (pl. a gore, meg a parás, vagy a mostani filmek), erre meg azokat senki sem választotta... szóval sok infót kaptam az eredményből (persze ez még nem jelenti azt, hogy mostantól nem fogok olyan filmekről írni, amikre nem jött szavazat, csak akkor most pár hétig az általatok választott kategóriákból lesz ismertető...)

Egy-egy szavazat érkezett 3 különböző kategóriára, amik a következők:
  • Legyenek szürreális, fura wtf filmek
  • Legyenek az 50-es évek és a 90-es évek között készült horrorfilmek
  • Bármilyen ázsiai horrorfilm
Lesznek olyan filmek, amik mindhárom kategóriát lefedik, lesznek olyanok, amik csak kettőt a felsoroltakból, meg lesz olyan is, ami csak az egyikbe illik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése