2011. március 8., kedd

Anime: Level E - 9.rész

Azt hiszem, hogy nincs nagyon miről írni ma, semmi újdonság nem történt... ha valami mégis, akkor majd átírom ezt a szöveget, mert sztem ezek miatt az apró, megkérdőjelezhető hasznosságú szövegeknek nincs értelme egy külön bejegyzést csinálni.

2 dolgot viszont meg kell említeni, az egyik, hogy a napokban végzek Stephen King Blaze c. könyvével (általában utazás közben olvasok, itthon ritkábban van rá időm), és mint ahogyan még korábban ígértem, írok majd róla vmit... nem lesz semmi extra, olyasmi formájú lesz, mint a filmismertetőknél... Amúgy legközelebb valszeg hosszú hétvégén lesz filmismertető, feltehetőleg több is (ez azt jelenti, hogy én is kb annyit tudok a blog jövőbeli bejegyzéseiről, mint az olvasók...)

a másik meg:
BOLDOG NŐNAPOT MINDEN OLYAN EMBERNEK, AKI NŐNEK ÉRZI MAGÁT!

Level E
9. rész: Love me tender (ez eddig a legrosszabb cím...)



Szóval ahogy az előző részben jól meghökkentették a népet vele, ismét elhangzott, hogy a srác valójában lány, és emiatt igencsak ott lett hagyva Saki által... egyenlőre nincsenek kisűrlények...



A muksó viszont hazatért, és érdeklődik az ügy iránt, tehát lehet számítani egy nagy kavarásra megint...Ezalatt Saki hercegnő az űrhajón tervezget, és már nem is tűnik olyan rendesnek, mint korábban. Kiderül, hogy azzal nincs is nagyon probléma, hogy a kölyök egy csaj, valahogy majd megoldják, hogy legyen gyerek, és a terv szerint a Földnek mindenképp annyi...



A hercegnő el is vitte választottját, megkezdődtek az előkészületek... Aztááán, mikor már azt lehetett hinni, hogy mindennek vége, a muksóék kidolgoztak egy jó bonyolult és fura tervet, és hip-hip-hurrá, a bolygónkon továbbra is folyik az élet!

..............................................
Vajon mit mondhatott a muksó?



...............................................
Ennek a fejezetnek vége, és a következővel visszatérnek a Color Rangers kölykök, juhéééé!!!
Amúgy érdekes, hogy az első pár részben szereplő 2 akkor még főszereplőnek hitt egyén (a nevüket már elfelejtettem...) azóta teljesen letűnt a színről... talán az uccsó 1-2 részben még láthatjuk majd őket... vagy nem.
Ez a szekció érdekes volt, és talán valamivel komolyabb is. Nagyon bírom ebben a sorozatban, hogy saját ötletei vannak (vagyis akkor a mangának, mert ez az alapján készült...), nem olyanok,amilyenekkel már milliószor találkozhattunk máshol.

2 megjegyzés:

  1. "Vajon mit mondhatott a muksó?"

    :DDD

    VálaszTörlés
  2. Amúgy az anime (egyik) legpoénosabb eleme a kretén grimaszok, ha lesz időm, összedobok majd egy képsorozatot belőlük...

    VálaszTörlés